Tuesday, 20 December 2011

sbl0m amik result PMR,,

aq mcm bese jew mnjalani hidup spt 0wg len,,cuma,,aq ase mcm jantung aq da brhenti berdetup,,,prasan amat mndabarkn,,,hurghhh!!!spew yg brda lm keadaan aq nim,,emg ase r,,skunk ni aq juz uat2 ilex jew,,mcm tade pape,,hehe,,(pdhal debar,,)haha,,ptg 6ty aq nk maen PS 2 lak kt umh geng aq,,tuh cre utk ilang rse debar aq nim,,plik kn,,0wg len brsiap nk prgi ecp,,,aq sdap je maen PS 2 kt umh geng aq,,,haha,,bguz la aq nim,,,btw,,aq berd0a agar aq dpt lulus semua plajaran tape da,,alhamdulilah,,tp k0rang tl0ng d0a jgak kt aq ey supaya dpt 8A k ey,,,AMIN,,,

Monday, 19 December 2011

Juz nk update blOg jew,,

nk bg taw ni,,aq da ta kja da,,aq ase cm da tanak kja,,da ltih mcm nk rak da,,,btw,aq brsyukur la sbb dpt duet,,,aq ley bli samsung galaxy Y,,haha,,bez sngad hndphone tuh,,huhu,,s0key la guys,,aq da ngatuk da,,,bye,,

Thursday, 15 December 2011

My New PhOne,,^_^

ni handpone sy yg bwu lol,,cntik tak? nme handph0ne ni Samsung Galaxy Y,,,handph0ne ni aq ble kt KL,,handph0ne ni gne duet hsil dri keja aq,,hrga handph0ne ni RM450,,amik dri duet hsil keja aq dlm RM250 jep,,nk tau spew tmbah jd RM450 tuh ? abg n ayah aq tmbah la,,abg aq RM100,,ayah aq RM100,,ckup RM450,,,,thanks kt ayah n abg aq,,aq syg dy,,law tade mereka,,mlepas la handph0ne ni,,,huhu,,tape la k0rang,,aq nk mkn jap,,law ad mse aq p0st blik ey,,,bye,,;)

Wednesday, 30 November 2011

Mlm yg mnyakit kn aty aq,,

nk taw knpe?aq da ptuz da ngn gf aq,,sdeyh ase mlm nim,,tibe-2 je mntk ptuz,,tdi bkn maen el0k mcj,,skunk sgle-galenye da brubah,,,hnya skelip mata jep,,myb,,slah aq jugak,,sbb aq ckp dy jgn mkn sngad ch0clte 6ty gem0k,,xc0mey,,chubby jela,,lpaz aq at0 je mcj tuh,,dy ckp mlz cre da kt aq,,aq ckp la k dy,,sal U ni,,s0wy la,,I gra je tdi,,enth ap dy fkir kn aq un xtaw,,dy trus ckp kte ptuz jela,,U emg ske uat skit aty I,,kputusan sy muktamad,,0key aq ckp,,xper law nk ptuz,,aq red0 jela,,nk uat cmne kn,,0wg da xnk,,xkn nk pksa,,aq un da mula rase yg dy da ad 0wg laen,,tpi aq xksah da,,sbb aq bwu je ptuz tdi,,aq un kb0 la,,xper r law cm tuh,,salam terakhir dri aq,,bye,,tpi aq still syg dy wlaupun aq xbrsama dy lgi,,selamat tinggal,,<3 saranghae,,

Monday, 28 November 2011

aRy KetiGa,,:(

sme je mcm ary-2 yg len,,tp ary ny xde 0wg,,s0,cket la ley gaji,,bngan sng0h la,,yg mri cme 0wg tua je rmai,,,mnum air semua nye pnas,,grrr,,!!ary ni xde 0wg nk uat r0ti canai,,,s0,,kurang 0wg dtg kdai,,stu lg,,hujan yg amat lbat,,da xnmpak jln da,,huhu,,tp xper la,,bkn aq ks0h p0n,,lpaz abis keja,,stu hl lg,,kne tggu hujan brhnti,,pnya la lme tggu smpai nk td0w kt kdai tuh,,haha,,tggu punya tggu,,serik la cket,,aq p0n blik la,,smpai kt uma,,truss mndi xckp bnyk da,,,haha,,then,,taw ap aq uat lpaz mndi?0n9 FB la,,haha,,k la,,nk tg0x tv lak,,len kli l0p,,daaa,,,;)

Sunday, 27 November 2011

aRy kEduA,,:(

0keyh,,kitew smbung ctew t0 ary kedua l0p,,nk dgr ctew x?xm0 sdaa,,xm0 kwn,,,:P,,tp bg spew-2 nk dgr tuh 0r bce ctew nim,,aq ucpkn thanks l0l,,aq syg k0rang semua,,ary kedua un sme gak cm sblum nya,,cme ary kdua lbih pnat dr smlam,,emg xley nk dduk lgsung,,btw,,k0rang taw kn,,aq kuat kn,,emg xrse pnat,,haha,,xde la,,aq just kidding jew,,huhu,,emg ltih la,,kne bsuh pnggan brjam-jam,,glew t0l la,,,tp xper la,,aq ske keje kt c2,,ley ckp ngn awex-2,,haha,,t0 my GF,,I setia kt U ey,,I sje je,,bsan l0l,,jgn mrah ey,,lubiu <3,,huhu,,lpaz pnat keje,,kita owang blik la,,dpt rm15 je,,tp xper la,,aq brsyukur,,nsib baek xbg rm10,,law xmpus aq keja kt c2,,haha,,k la,,mlz la nk ctew,,xde m00d mlm nim,,ltih la,,ktew smbung d laen mse l0p ey,,bersambung,,,

aRy pErTamA kejA :(

s0wy l0l lmbt p0st,,sbnarnye smlam da aq start keja,,haha,,ary prtma aq keja punya la pnat,,mcm da nk maty,,,kne uat tuh,,uat ni,,perghhh!!!!emg mcm F**K la,,jgn bce yg tuh ey,,xbaek taw,,dse-2,,,huhu,,,aq xper la,,aq bnyk phala,,haha,,kk kitew smbung ctew blik,,spew xm0 xpyah bce,,,bleh bla,,,haha,,xde-2,,gra-2,,jgn mrajuk sdaa,,,lpaz je kmas-2 semua lm kdai tuh,,,aq l0p skit,,nk taw x skit ap?skit prut,,pnya la skit mcm nk branak,,,nsib baek la kdai tuh dkt je ngn masjid,,law aq melepas kt kdai tuh,,,xlaku la kdai dy,,haha,,aq xnk ctew pnjang psal first time aq keja ni,,pd pkul 7,00pm,,aq blik ngn syed,,kaq tuh ckp smpai pkul 6.30pm,,tp dy ckp law keja smpai pkul 7,00pm ley bg lbih cket gaji,,,0w,,bguz la aq ckp,,huhu,,tuh jela aq nk ctew psal first time aq keja,,mlz nk ctew pnjang-2,,uat pnat tgn aq jep,,k0rang ap taw,,taw bce,,f0llow tuh xm0,,haha,,k la,,ctew brsmbung,,,

Thursday, 24 November 2011

Beast

  K POP K0rea yg pling aq ske,,,:)



       

Cari kerja,,:)

sbn0rnye aq mlz nk keja,,tp geng aq aj0k cri keja tdi,,dy at0 mcj k aq,,dy kb0,,"j0m cri keja,,b0san duk umh,,"dy at0 mcj mse aq xdk kdt,,aq wk RQ jela,,breh aq kb0,,dlm beberapa mnit,,dy smpai umh aq,,"woi,,mri r lu msuk umh aq,,"dy kb0,,"lyan aq k mg,,kb0 nk cri keja tdi,,mri r,,kn aq bhang ni kan,,"sdp sng0h mlut dy kb0 gitoe kat aq,,,h0r breh-2,,aq nk amik nset jap,,,ph tu un,,aq g cri la keja kt binjai,,cri pnye cri,,ad la se kdai ey,,kdai duk tpi ps0r jew,,aq kb0 k kwn aq,,"g r kb0,,aq mlu nk kb0,,g r,,"dy kb0,,"mg g r,,mg bese cket,,aq xbese bb-2 gni ey,,tlg r,,"taik mg aq kb0,,0key,,law aq tnye,,mg bekup aq cket,,,lme nk k g kt kdai tuh,,ph tu un,,aq tnye kak tuh,,"kak cni ad keja k0song x?"then,kak tuh kb0"ad,,jap ey,,kak nk tnye 0wg kdai ni,,"tnggu la aq ngn geng aq kt lu0r kdai dy ey,,mri la kak tuh kt aq,,"brpe 0wh nk keja?"2 0wg kt,,"0ww,,adiq ley keja cni,,tp gaji rm10 sehari,,dri pkul 7.30->6.30,,"ph tuh aq ckp dlm aty aq,,"glew mg rm10 sehari,,la smpai mgrib keja,,rm10 je,,pnas g0p aty aq,,ph tuh aq tnye geng aq,,"nk x syed?"ady kb0''aq breh er,,"law breh xper r,,kak bleh r keja cni,,,ble ley start keja?kak tuh kb0"ary sabtu nim,,0ow,,xper r kak,,kite nk blik dh ey,,terima kasih bnyk-2 kak ey,,ary sabtu kite mri,,aq p0n bla ngn geng aq,,la mlu tdi,,awex tg0x met0ng kli kt aq,,aq bla xtg0x blkg p0n,,haha,,nsib baek la dpt keja,,ley g0p sen,,hehe,,xper r,,aq nk g prepare brg-2 nk keja ey,,haha,,bubye,,,:D

hujan,,Oh,,hujan

xserik2 lg k hujan,,tiap-2 ary hujan,,,nk kluar cm ane nim,,hurmM,,bwu je nk g maen b0la kt binjai,,xjd lak ary nim,,klmren da ley g da,,p0n disebabkn hujan,,mntak-2 la ecp x hujan,,ley la maen b0la,,huhu,,

Wednesday, 9 November 2011

Maen futsal tdi,,:)

Ary yg memenatkn bg aq,,kaw nk taw psal ape,,aq maen futsal la,,bez gilee maen futsal ngn kwn-2,,aq ngn kwnku iaitu Imran,,lbih d knali dgn pngilan Im,,dy seowg yg pndai maen bola,,aq slalu maen futsal ngn dy,,klau xde dy,,mmg xbez la,,pde pkul 8.30 pg,,Im call aq ckp ad gme futsal,,aq tnye dy,"hello,,ap call aq pg2 buta nim,,aq dgan bwu je bngun tdow dy marah kt aq,,dy ckp"aq ckp da kn smlm yg pg ni ad futsal lwn dgn team kimi zamri tuh,,"0wh,,bwu aq ingat pg ni ad gme dgn team kimi zamri,,aq ape lg,,truss prgi k blik air,,lpaz ciap mndi,,aq call smula Im bg tau dy yg aq da ciap nk maen futsal,,aq un prgi la pde pkul 9.00 pg,,smpai je kt sna,,aq truss pkai ksut,,maen pnya maen,,da pkul 10.00 pg,,sbb aq maen sejam je,,xde duet nk maen lme,,huhu,,lpaz pnat maen,,kita owg blik la,,nk buat ape lg kt futsal tuh,,kn ade pape un,,hehe,,cni jela ctew yg aq bleh bg tau,,law nk taw lg,,juz call me ekk!!,,k la guys,,nim je ctew utk skunk ni,,klau ad mse aq ctew ey,,:D