Thursday, 24 November 2011

Cari kerja,,:)

sbn0rnye aq mlz nk keja,,tp geng aq aj0k cri keja tdi,,dy at0 mcj k aq,,dy kb0,,"j0m cri keja,,b0san duk umh,,"dy at0 mcj mse aq xdk kdt,,aq wk RQ jela,,breh aq kb0,,dlm beberapa mnit,,dy smpai umh aq,,"woi,,mri r lu msuk umh aq,,"dy kb0,,"lyan aq k mg,,kb0 nk cri keja tdi,,mri r,,kn aq bhang ni kan,,"sdp sng0h mlut dy kb0 gitoe kat aq,,,h0r breh-2,,aq nk amik nset jap,,,ph tu un,,aq g cri la keja kt binjai,,cri pnye cri,,ad la se kdai ey,,kdai duk tpi ps0r jew,,aq kb0 k kwn aq,,"g r kb0,,aq mlu nk kb0,,g r,,"dy kb0,,"mg g r,,mg bese cket,,aq xbese bb-2 gni ey,,tlg r,,"taik mg aq kb0,,0key,,law aq tnye,,mg bekup aq cket,,,lme nk k g kt kdai tuh,,ph tu un,,aq tnye kak tuh,,"kak cni ad keja k0song x?"then,kak tuh kb0"ad,,jap ey,,kak nk tnye 0wg kdai ni,,"tnggu la aq ngn geng aq kt lu0r kdai dy ey,,mri la kak tuh kt aq,,"brpe 0wh nk keja?"2 0wg kt,,"0ww,,adiq ley keja cni,,tp gaji rm10 sehari,,dri pkul 7.30->6.30,,"ph tuh aq ckp dlm aty aq,,"glew mg rm10 sehari,,la smpai mgrib keja,,rm10 je,,pnas g0p aty aq,,ph tuh aq tnye geng aq,,"nk x syed?"ady kb0''aq breh er,,"law breh xper r,,kak bleh r keja cni,,,ble ley start keja?kak tuh kb0"ary sabtu nim,,0ow,,xper r kak,,kite nk blik dh ey,,terima kasih bnyk-2 kak ey,,ary sabtu kite mri,,aq p0n bla ngn geng aq,,la mlu tdi,,awex tg0x met0ng kli kt aq,,aq bla xtg0x blkg p0n,,haha,,nsib baek la dpt keja,,ley g0p sen,,hehe,,xper r,,aq nk g prepare brg-2 nk keja ey,,haha,,bubye,,,:D

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum,,kalau sudah teng0k blog saya tuh,,sila la k0men sedikit..tp saya tak paksa korang semua like,,bg yg rajin tuh,,boleh lha like suka aty korang,,komen tuh yg el0k2 lha ey,,bubye,, ;)