Monday, 28 November 2011

aRy KetiGa,,:(

sme je mcm ary-2 yg len,,tp ary ny xde 0wg,,s0,cket la ley gaji,,bngan sng0h la,,yg mri cme 0wg tua je rmai,,,mnum air semua nye pnas,,grrr,,!!ary ni xde 0wg nk uat r0ti canai,,,s0,,kurang 0wg dtg kdai,,stu lg,,hujan yg amat lbat,,da xnmpak jln da,,huhu,,tp xper la,,bkn aq ks0h p0n,,lpaz abis keja,,stu hl lg,,kne tggu hujan brhnti,,pnya la lme tggu smpai nk td0w kt kdai tuh,,haha,,tggu punya tggu,,serik la cket,,aq p0n blik la,,smpai kt uma,,truss mndi xckp bnyk da,,,haha,,then,,taw ap aq uat lpaz mndi?0n9 FB la,,haha,,k la,,nk tg0x tv lak,,len kli l0p,,daaa,,,;)

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum,,kalau sudah teng0k blog saya tuh,,sila la k0men sedikit..tp saya tak paksa korang semua like,,bg yg rajin tuh,,boleh lha like suka aty korang,,komen tuh yg el0k2 lha ey,,bubye,, ;)