Tuesday, 20 December 2011

sbl0m amik result PMR,,

aq mcm bese jew mnjalani hidup spt 0wg len,,cuma,,aq ase mcm jantung aq da brhenti berdetup,,,prasan amat mndabarkn,,,hurghhh!!!spew yg brda lm keadaan aq nim,,emg ase r,,skunk ni aq juz uat2 ilex jew,,mcm tade pape,,hehe,,(pdhal debar,,)haha,,ptg 6ty aq nk maen PS 2 lak kt umh geng aq,,tuh cre utk ilang rse debar aq nim,,plik kn,,0wg len brsiap nk prgi ecp,,,aq sdap je maen PS 2 kt umh geng aq,,,haha,,bguz la aq nim,,,btw,,aq berd0a agar aq dpt lulus semua plajaran tape da,,alhamdulilah,,tp k0rang tl0ng d0a jgak kt aq ey supaya dpt 8A k ey,,,AMIN,,,

1 comment:

  1. sYe sUke cRE awk BUat blOG..
    <3 toLOnglaH ajaR ye..
    sYE x BERape panDAi.. =='

    ReplyDelete

Assalamualaikum,,kalau sudah teng0k blog saya tuh,,sila la k0men sedikit..tp saya tak paksa korang semua like,,bg yg rajin tuh,,boleh lha like suka aty korang,,komen tuh yg el0k2 lha ey,,bubye,, ;)