Sunday, 27 November 2011

aRy pErTamA kejA :(

s0wy l0l lmbt p0st,,sbnarnye smlam da aq start keja,,haha,,ary prtma aq keja punya la pnat,,mcm da nk maty,,,kne uat tuh,,uat ni,,perghhh!!!!emg mcm F**K la,,jgn bce yg tuh ey,,xbaek taw,,dse-2,,,huhu,,,aq xper la,,aq bnyk phala,,haha,,kk kitew smbung ctew blik,,spew xm0 xpyah bce,,,bleh bla,,,haha,,xde-2,,gra-2,,jgn mrajuk sdaa,,,lpaz je kmas-2 semua lm kdai tuh,,,aq l0p skit,,nk taw x skit ap?skit prut,,pnya la skit mcm nk branak,,,nsib baek la kdai tuh dkt je ngn masjid,,law aq melepas kt kdai tuh,,,xlaku la kdai dy,,haha,,aq xnk ctew pnjang psal first time aq keja ni,,pd pkul 7,00pm,,aq blik ngn syed,,kaq tuh ckp smpai pkul 6.30pm,,tp dy ckp law keja smpai pkul 7,00pm ley bg lbih cket gaji,,,0w,,bguz la aq ckp,,huhu,,tuh jela aq nk ctew psal first time aq keja,,mlz nk ctew pnjang-2,,uat pnat tgn aq jep,,k0rang ap taw,,taw bce,,f0llow tuh xm0,,haha,,k la,,ctew brsmbung,,,

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum,,kalau sudah teng0k blog saya tuh,,sila la k0men sedikit..tp saya tak paksa korang semua like,,bg yg rajin tuh,,boleh lha like suka aty korang,,komen tuh yg el0k2 lha ey,,bubye,, ;)