Wednesday, 9 November 2011

Maen futsal tdi,,:)

Ary yg memenatkn bg aq,,kaw nk taw psal ape,,aq maen futsal la,,bez gilee maen futsal ngn kwn-2,,aq ngn kwnku iaitu Imran,,lbih d knali dgn pngilan Im,,dy seowg yg pndai maen bola,,aq slalu maen futsal ngn dy,,klau xde dy,,mmg xbez la,,pde pkul 8.30 pg,,Im call aq ckp ad gme futsal,,aq tnye dy,"hello,,ap call aq pg2 buta nim,,aq dgan bwu je bngun tdow dy marah kt aq,,dy ckp"aq ckp da kn smlm yg pg ni ad futsal lwn dgn team kimi zamri tuh,,"0wh,,bwu aq ingat pg ni ad gme dgn team kimi zamri,,aq ape lg,,truss prgi k blik air,,lpaz ciap mndi,,aq call smula Im bg tau dy yg aq da ciap nk maen futsal,,aq un prgi la pde pkul 9.00 pg,,smpai je kt sna,,aq truss pkai ksut,,maen pnya maen,,da pkul 10.00 pg,,sbb aq maen sejam je,,xde duet nk maen lme,,huhu,,lpaz pnat maen,,kita owg blik la,,nk buat ape lg kt futsal tuh,,kn ade pape un,,hehe,,cni jela ctew yg aq bleh bg tau,,law nk taw lg,,juz call me ekk!!,,k la guys,,nim je ctew utk skunk ni,,klau ad mse aq ctew ey,,:D

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum,,kalau sudah teng0k blog saya tuh,,sila la k0men sedikit..tp saya tak paksa korang semua like,,bg yg rajin tuh,,boleh lha like suka aty korang,,komen tuh yg el0k2 lha ey,,bubye,, ;)