Saturday, 2 June 2012

Tuesday, 20 December 2011

sbl0m amik result PMR,,

aq mcm bese jew mnjalani hidup spt 0wg len,,cuma,,aq ase mcm jantung aq da brhenti berdetup,,,prasan amat mndabarkn,,,hurghhh!!!spew yg brda lm keadaan aq nim,,emg ase r,,skunk ni aq juz uat2 ilex jew,,mcm tade pape,,hehe,,(pdhal debar,,)haha,,ptg 6ty aq nk maen PS 2 lak kt umh geng aq,,tuh cre utk ilang rse debar aq nim,,plik kn,,0wg len brsiap nk prgi ecp,,,aq sdap je maen PS 2 kt umh geng aq,,,haha,,bguz la aq nim,,,btw,,aq berd0a agar aq dpt lulus semua plajaran tape da,,alhamdulilah,,tp k0rang tl0ng d0a jgak kt aq ey supaya dpt 8A k ey,,,AMIN,,,

Monday, 19 December 2011

Juz nk update blOg jew,,

nk bg taw ni,,aq da ta kja da,,aq ase cm da tanak kja,,da ltih mcm nk rak da,,,btw,aq brsyukur la sbb dpt duet,,,aq ley bli samsung galaxy Y,,haha,,bez sngad hndphone tuh,,huhu,,s0key la guys,,aq da ngatuk da,,,bye,,

Thursday, 15 December 2011

My New PhOne,,^_^

ni handpone sy yg bwu lol,,cntik tak? nme handph0ne ni Samsung Galaxy Y,,,handph0ne ni aq ble kt KL,,handph0ne ni gne duet hsil dri keja aq,,hrga handph0ne ni RM450,,amik dri duet hsil keja aq dlm RM250 jep,,nk tau spew tmbah jd RM450 tuh ? abg n ayah aq tmbah la,,abg aq RM100,,ayah aq RM100,,ckup RM450,,,,thanks kt ayah n abg aq,,aq syg dy,,law tade mereka,,mlepas la handph0ne ni,,,huhu,,tape la k0rang,,aq nk mkn jap,,law ad mse aq p0st blik ey,,,bye,,;)

Wednesday, 30 November 2011

Mlm yg mnyakit kn aty aq,,

nk taw knpe?aq da ptuz da ngn gf aq,,sdeyh ase mlm nim,,tibe-2 je mntk ptuz,,tdi bkn maen el0k mcj,,skunk sgle-galenye da brubah,,,hnya skelip mata jep,,myb,,slah aq jugak,,sbb aq ckp dy jgn mkn sngad ch0clte 6ty gem0k,,xc0mey,,chubby jela,,lpaz aq at0 je mcj tuh,,dy ckp mlz cre da kt aq,,aq ckp la k dy,,sal U ni,,s0wy la,,I gra je tdi,,enth ap dy fkir kn aq un xtaw,,dy trus ckp kte ptuz jela,,U emg ske uat skit aty I,,kputusan sy muktamad,,0key aq ckp,,xper law nk ptuz,,aq red0 jela,,nk uat cmne kn,,0wg da xnk,,xkn nk pksa,,aq un da mula rase yg dy da ad 0wg laen,,tpi aq xksah da,,sbb aq bwu je ptuz tdi,,aq un kb0 la,,xper r law cm tuh,,salam terakhir dri aq,,bye,,tpi aq still syg dy wlaupun aq xbrsama dy lgi,,selamat tinggal,,<3 saranghae,,

Monday, 28 November 2011

aRy KetiGa,,:(

sme je mcm ary-2 yg len,,tp ary ny xde 0wg,,s0,cket la ley gaji,,bngan sng0h la,,yg mri cme 0wg tua je rmai,,,mnum air semua nye pnas,,grrr,,!!ary ni xde 0wg nk uat r0ti canai,,,s0,,kurang 0wg dtg kdai,,stu lg,,hujan yg amat lbat,,da xnmpak jln da,,huhu,,tp xper la,,bkn aq ks0h p0n,,lpaz abis keja,,stu hl lg,,kne tggu hujan brhnti,,pnya la lme tggu smpai nk td0w kt kdai tuh,,haha,,tggu punya tggu,,serik la cket,,aq p0n blik la,,smpai kt uma,,truss mndi xckp bnyk da,,,haha,,then,,taw ap aq uat lpaz mndi?0n9 FB la,,haha,,k la,,nk tg0x tv lak,,len kli l0p,,daaa,,,;)

Sunday, 27 November 2011

aRy kEduA,,:(

0keyh,,kitew smbung ctew t0 ary kedua l0p,,nk dgr ctew x?xm0 sdaa,,xm0 kwn,,,:P,,tp bg spew-2 nk dgr tuh 0r bce ctew nim,,aq ucpkn thanks l0l,,aq syg k0rang semua,,ary kedua un sme gak cm sblum nya,,cme ary kdua lbih pnat dr smlam,,emg xley nk dduk lgsung,,btw,,k0rang taw kn,,aq kuat kn,,emg xrse pnat,,haha,,xde la,,aq just kidding jew,,huhu,,emg ltih la,,kne bsuh pnggan brjam-jam,,glew t0l la,,,tp xper la,,aq ske keje kt c2,,ley ckp ngn awex-2,,haha,,t0 my GF,,I setia kt U ey,,I sje je,,bsan l0l,,jgn mrah ey,,lubiu <3,,huhu,,lpaz pnat keje,,kita owang blik la,,dpt rm15 je,,tp xper la,,aq brsyukur,,nsib baek xbg rm10,,law xmpus aq keja kt c2,,haha,,k la,,mlz la nk ctew,,xde m00d mlm nim,,ltih la,,ktew smbung d laen mse l0p ey,,bersambung,,,